Lars Svensson är ny rådgivare på NyföretagarCentrum Väst

Lars Svensson, Wixton

Idag står det klart att Lars Svensson är ny rådgivare på NyföretagarCentrum Väst, med inriktning mot e-handel och marknadsföring.

– Det är med stor stolthet och glädje som jag nu även kan titulera mig e-handelsrådgivare på NyföretagarCentrum Väst. Jag är medveten om vilka utmaningar man kan ställas inför i samband med uppstarten av nytt företag, så det känns som ett stort privilegium att jag nu får möjligheten att dela med mig av mina erfarenheter, ge råd och tips till de som står i startgroparna för att starta e-handel, eller redan driver befintlig verksamhet.
Det är många frågor, både små och stora som behöver behandlas innan man bör ta första steget. Sen att rådgivningen är helt kostnadsfri för nyföretagaren i upp till tre år gör det hela så mycket bättre! Så, kontakta mig gärna idag för personlig rådgivning.”

 

Rådgivningen på NyföretagarCentrum är kostnadsfri, personlig och konfidentiell.

NyföretagarCentrum Väst Logotype WixtonDu kan gå på en eller flera rådgivningar och du driver processen i din takt. Rådgivningarna kretsar ofta kring affärsidén. Håller den eller behöver den utvecklas?
Du driver processen själv och har du rätt engagemang och ambition kan vi lova att du är bättre förberedd för livet som företagare efter att ha träffat våra rådgivare. Innan du bokar tid för personlig rådgivning rekommenderar vi att du går på en av våra informationsträffar.

Men det allra viktigaste är att all hjälp du får hos oss är kostnadsfri. Du får träffa våra rådgivare så många gånger du vill, alltid helt utan kostnad. Vi kan erbjuda dig det eftersom ungefär 2 400 företag, organisationer och myndigheter runtom i landet stöder vår verksamhet – de tycker att Sverige behöver fler nya företagare.

Det breda stödet från näringslivet – både nationellt och lokalt – gör också att vi kan erbjuda dig kontakter och stöd från näringslivet som ingen annan kan. Du får råd om företagande av riktiga företagare!

» Besök NyföretagarCentrum Väst här

» NyföretagarCentrum Väst på Facebook – klicka här

This post is also available in: Swedish

Dela gärna Wixtons sidor